Over Haaglandentv.nl

Stichting Cineac Den Haag
Stichting Cineac Den Haag is sinds jaar en dag actief als platform voor Den Haag met de nadruk op de stadsdelen Laak en Centrum. Stichting Cineac Den Haag zet zich in om via online media en op TV via Ziggo kanaal 44 een journalistieke nieuwsvoorziening te waarborgen in de gemeente Den Haag.

Nieuwsplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws als eerste te brengen. We willen daarmee uitgroeien tot een belangrijke online nieuwsvoorziener voor Den Haag.

Haaglandentv.nl
Haaglandentv.nl is een onafhankelijk nieuwsplatform voor de gemeente Den Haag die in opdracht van Stichting Cineac Den Haag dagelijks nieuws en achtergronden brengt via de sociale online platformen.

Samenwerking met Feel Good Radio
Feel Good Radio is de radiozender voor Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp. Online en via de FM zenders 105.9FM en 107.6FM hoor je ieder half uur lokaal nieuws. In de ochtend en avond brengt de zender iedere tien minuten nieuwsupdates uit Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp. Eerder sloot de omroep ook al een samenwerking met het online nieuwsplatform Leidschendam-Voorburg.tv waardoor ook dat nieuws op de radio wordt meegenomen. En nu binnenkort dus ook uit Den Haag.

Feel Good TV en Haaglanden TV
Omdat omroepen steeds meer op zoek gaan naar hun natuurlijke habitat zal het nieuws uit Den Haag ook meegenomen worden in de berichtgeving op Feel Good Radio en Haaglanden TV die in Den Haag te zien is op kanaal 44 van Ziggo en te beluisteren is op kanaal 918 van Ziggo. Op kanaal 44 worden de nieuwsreportages uitgezonden die in Den Haag gemaakt worden.

Naast het nieuws brengt Feel Good Radio een format van herkenbare liedjes en grote hits voor een brede doelgroep. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Frequenties Radio & TV
Ether
: 105.9FM en 107.6FM
Kabel Digitaal Radio: ZIGGO 918
Kabel Digitaal TV: ZIGGO 43