Jouw marketingcampagne online inzetten

Haaglandentv.nl is het snelst groeiende nieuwsplatform van Den Haag. Maandelijks wordt Haaglandentv.nl bezocht door veel stadsgenoten. Met dit groeiende lokale bereik zijn we de juiste partner voor marketingcampagnes. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden om jouw campagne tot een succes te maken. Door het complete aanbod via online, radio en televisie zijn we de unieke partner om mee samen te werken en jouw verhaal te vertellen.

Marketingcampagnes in de regio
Door onze samenwerking met Feel Good Radio en Feel Good TV kunnen we onze berichten ook delen via de radio en televisie in Den Haag. Door het bouwen van een nieuwsplatform die lokaal gericht zijn op de gemeente brengen we de inwoner dicht bij het nieuws. Dat is onze missie en succes. Dat succes delen we graag met jou! Feel Good Radio is te beluisteren in de gemeenten Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Den Haag en Delft. Vragen? Neem contact op met Haaglanden TV via 070-2060800

Online video op Haaglanden TV
Video is hot! Met video maak je een krachtige indruk. De kijker beleeft je complete boodschap in beeld en geluid. Met videoadvertenties speel je eenvoudig in op de doelstellingen en wensen van je doelgroep. En je kan met online video advertising extra bereik aan je mediacampagnes toevoegen. Op Haaglandentv.nl is het mogelijk om videocommercials van twintig tot dertig seconden maar liefst 50.000 keer te vertonen aan de bezoekers. De gemiddelde campagne duurt hierdoor iets langer dan een maand.

Advertorials
Een advertorial is een kruising tussen een advertentie en een inhoudelijk artikel. Een professionele journalist en fotograaf maken je artikel dat wordt geplaatst op Haaglanden TV. Ook is het mogelijke een videoreportage of een video persbericht aan je advertorial toe te voegen. Om advertorials extra onder de aandacht te brengen zetten we contentpromo’s in. Daarnaast geven wij je artikel een boost door inzet op onze social media kanalen en door een betaalde push op Facebook.

Tijden veranderen
Steeds vaker gebruiken mensen online nieuwsplatforms en kijken uitgesteld naar video’s. Slechts vijftien procent van de jongeren komt nog maar in contact met een papieren medium en de komende jaren zal dit percentage over alle leeftijden afnemen. Dagelijks kijkt de gemiddelde Nederlander al vier minuten op YouTube en zo’n negentien minuten op nieuwsplatforms en andere videoplatforms. Momenteel wordt al 26% van de dagelijkse leestijd in beslag genomen door het gebruik van een tablet, pc of smartphone. Vooral mannen van 40+ lezen momenteel digitale, nieuwssites en nieuwsapps. Van alle dagelijkse digitale lezers (in totaal twintig procent van de bevolking) is 31 procent tussen 35 en 49.

Prijslijst en bereikcijfers

Om compleet te informeren zijn de bereikcijfers en prijslijsten van Haaglanden op te vragen. Vragen? Neem contact met ons op

Neem contact op met Haaglanden TV
Tel.: 070-2060800
E-mail redactie: redactie@haaglandentv.nl
E-mail media-adviseurs: reclame@feelgoodradio.nl